CLASSES YP

En el nostre estudi “YP Ioga & Pilates” pots gaudir d’una gran quantitat de classes de Ioga i Pilates Matt amb el teu quota mensual. Només has de triar la que millor s’adapti a les teves necessitats i horaris.
Podràs gaudir de diferents estils de ioga: Hatha, Vinayasa, Vinyasa Flow, Ashtanga, Dharma, Iyengar, Jivamukty, Power Ioga, …

Les classes de ioga són de 50-60 minuts i adaptades a tots els nivells. Sempre inclouen una part final de Pranayama (tècniques de respiració) i Meditació.

Disposem de props com blocs i cinturons per facilitar les postures i millorar la flexibilitat.

Vine amb la teva pròpia estoreta o lloga una a l’estudi.

h-pilatesLes classes de Pilates són de 50 minuts i sempre inclouen una part final de relaxació. Les classes són dinàmiques i adaptades a tots els nivells.

Disposem de material com fitballs, anelles, bandes elàstiques, cinturons, etc., per gaudir d’unes classes dinàmiques, motivadores i ajustades a les teves necessitats i motivacions.

Vine amb la teva pròpia estoreta o lloga una a l’estudi.

h-ioguilatesLes classes de Ioguilates són de 50 minuts i sempre inclouen una part final de relaxació.

Són classes innovadores i divertides en què es combinen diferents postures i metodologies del Ioga i del Pilates.

Vine amb la teva pròpia estoreta o lloga una a l’estudi.

h-pilatesmaquinesEn el nostre estudi “YP Ioga & Pilates” disposem de 6 màquines Reformer amb torre convertibles en Cadillacs.

Les classes de màquines Pilates permeten una total adaptació dels exercicis als diferents nivells d’entrenament de cada persona i a les seves possibles patologies o lesions.

Els grups són reduïts a 6 persones i cal apuntar-se a un horari concret cada mes per assegurar-se de disposar de plaça.

Les classes són de 50 minuts i es pot escollir entre una tarifa per 1 sessió / setmana, 2 sessions / setmana o bé una tarifa per combinar-lo amb l’entrenament amb estoreta a terra (Ioga, Pilates i Ioguilates).

CLASSES ESPECIALS

Posem a la teva disposició una diversitat de classes per poder adaptar-nos a les teves necessitats:
h-yoganinos

Amb la pràctica continuada del ioga, els nens no només poden canalitzar la seva energia física, sinó que també milloren la seva flexibilitat, aprenen a corregir els seus hàbits posturals i aprenen a respirar i a concentrar-se. Tot en un entorn de jocs i no competitiu.
Classes per a nens entre 3 i 10 anys

h-embarazadasInforma’t de les classes especials per a embarassades.

Són classes en grups reduïts i horaris determinats, on es combinen exercicis de Ioga, Pilates Matt i Pilates Màquines per permetre un treball dirigit a les necessitats d’aquesta etapa tan especial en la dona.

h-postparto

Informa’t de les classes especials per al postpart i de Mares amb nadons.

Són classes en grups reduïts i horaris determinats, on es combinen exercicis de Ioga, Pilates Matt, Pilates Màquines i Abdominals
Hipopressius.

Després del part és molt important la recuperació del sòl pelvià per evitar futurs problemes de prolapses i incontinència urinària.

Són classes molt divertides on pots gaudir d’un entrenament integral juntament amb el teu nadó.

h-entrenamientos-personalesInforma’t sense compromís dels entrenaments de 60 minuts totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats i objectius.

Classes altament recomanades per obtenir resultats ràpids i duradors. Molt indicats per posar-se en forma, treballar la flexibilitat, millorar la tècnica de Pilates i/o Ioga, recuperació de lesions i tractament de patologies físiques.