Consells per a les classes

Intenta arribar entre 10 i 15 minuts abans

Si és el teu primer dia arriba almenys 20 minuts abans perquè puguis omplir una fitxa d’inscripció i puguem escoltar-te, aconsellar-te i explicar-te el funcionament del centre . Un cop començada una classe , no es podrà accedir a la sala per respecte a la pràctica dels altres socis.

Comenta’ns si tens cap lesió

És important que comentis si tens alguna lesió i que li expliquis al teu metge que vas a practicar yoga / pilates . Nosaltres sempre t’assessorarem sobre quins exercicis pots o no fer , sempre sense contradir el que prèviament et digui el teu metge.

Porta roba esportiva còmoda

Porta roba esportiva còmoda i que transpiri la suor.

No es pot entrar amb calçat

A les sales no es pot entrar amb calçat , deixarem les sabates o xancletes a l’entrada de les classes . Per a la pràctica de Pilates pots utilitzar uns mitjons antilliscants , encara que en ioga és millor estar descalços per treballar i estirar la musculatura dels peus.

Estoreta

Si no en tens, a l’estudi pots llogar-ne una de professional per només 1 € o també comprar-la (només treballem amb estores de primera marca d’altíssima qualitat). També pots preguntar-nos si vols que  t’aconsellem com triar una estoreta adequada a la teva pràctica.

Hidrata't

Porta’t aigua. És important hidratar-se abans, durant i després de la classe.  No es poden utilitzar ampolles de vidre.

Tovallola per a la suor

A les classes de Pilates Màquines és important que no t’oblidis la teva tovallola per higiene i pensant en les següents persones que faran servir la màquina . Si t’oblides de portar-la, a l’estudi la pots llogar per només 1 €.

Evita menjar abans de classe

No mengis res una hora abans de la classe. Evitaràs així malestar a l’estómac i fins i tot indigestions. Al centre no es pot menjar ni utilitzar ampolles de vidre.

Apaga o deixa en silenci el teu mòbil

Apaga o deixa en silenci el teu mòbil dins de l’estudi i sobretot, a les classes. Tots ho agrairem.

Vestidors

No t’oblidis de portar la teva tovallola i unes xancletes per higiene. En l’estudi disposem d’un assecador de cabells si ho necessites.