l’estudi

Tot està pensat perquè et trobis en un entorn agradable i exclusiu per a la teva pràctica del Ioga i Pilates.
Ens trobem a l’Autovia C17 Km 27, entre L’Ametlla del Vallès i La Garriga, al Centre Comercial Sant Jordi, a la planta superior, només miris cap amunt ens trobaràs fàcilment. Estem a prop de Granollers, Cardedeu, Les Franqueses, Llerona, Bigues, el Figaró i Santa Eulàlia.
Disposes d’un aparcament gratuït de més de 600 places perquè et desplacis a veure’ns sense aclaparaments i deixis el teu cotxe enfront de la porta. Hem escollit estratègicament aquest emplaçament ja que sabem que el teu temps és important i escàs. A més podràs després realitzar les teves compres relaxat/ada sentint-te millor que mai!!
L’estudi és totalment nou i disposaràs d’un total de 300m2 amb dues sales d’activitats: una de 100m² per a la pràctica de Ioga i Pilates terra (Matt); i altra de 55m² per a l’entrenament de Pilates Màquines. Els nostres socis també conten amb un vestuari complet amb dutxa per a homes i altre per a dones, a més d’una sala de Fisioteràpia/Osteopatia.
Treballem amb grups reduïts. Així podràs gaudir d’un entrenament a mida i totalment personalitzat.
Obrim de dilluns a divendres de 8:00h a 21:30h. Alguns caps de setmana farem tallers i masterclasses temàtiques amb preus especials per als nostres socis i clients.