normativa i calendari

Els pagaments són mensuals i per domiciliació bancària el dia 3.

La matrícula té un cost de 45 €, excepte  que hi hagi alguna promoció. Si et dones de baixa i més endavant volguessis apuntar-te una altra vegada, s’ha de pagar un import de matrícula de 45 €. Per evitar-ho, hi ha una quota de manteniment mensual de només 10,50 € / mes i que pots utilitzar si creus que durant un temps no podràs venir a l’estudi; només cal que ens avisis abans del dia 20 del mes current (màxim dia 19)

A l’agost l’estudi romandrà tancat i la mensualitat és la de mateniment (10,50€).

Per donar-te de baixa només has d’omplir un formulari a l’estudi i sempre abans del dia 20 de cada mes per evitar que el banc enviï l’ordre de transferència . Si no és així , s’hauria d’abonar les despeses bancàries de la devolució del rebut (8 €).

En cas de devolució d’un rebut , l’usuari es fa responsable de les despeses bancàries que generi (8€). I la quota d’aquest mes s’haurà de fer en metàl·lic a l’estudi .

Els dies festius i dies que el centre és tancat no són recuperables ja que les tarifes són mensuals, no per número de classes. (Consultar calendari).

Les classes de ioga i pilates (matt) no es poden recuperar si no pots venir durant la setmana (no són acumulables). Les classes de pilates màquines es poden canviar de dia i hora sempre que s’avisi amb 48 hores d’antelació i sempre que hi hagi la possibilitat de fer-ho perquè quedi alguna màquina lliure en un altre horari (màxim 2 classes i caduquen en 1 mes).

Calendari de dies i festius de l’any en curs (2019) en què el centre romandrà tancat (classes no recuperables):

Gener: 1, 2, 3, 4

Març: 4 (festiu local)

Abril (Setmana Santa): del 15 abril al 22 abril(ambdós inclosos)

Maig: 1

Juny: 24

Estiu: del 26 julio al 30 agost (ambdós inclosos)

Setembre: 11

Novembre: 1

Desembre: 6, 24, 25, 26, 30,31

Gener (2020): 1, 2, 3, 6