qui som

El meu nom és Rosa Mª. Enginyera de telecomunicacions i nutricionista, des de l’any 1997 imparteixo classes dirigides i entrenaments personals en l’àmbit de l’esport en diferents disciplines en les quals estic titulada oficialment i acreditada per la Generalitat de Catalunya, la Federació Espanyola de Gimnàstica, la Federació Espanyola de Pilates i la Yoga Alliance Internacional.

Vaig descobrir el Yoga i el Pilates ja fa més de 20 anys i vaig sentir la necessitat d’aprofundir més, tant en el plànol físic com espiritual. A més, gràcies als meus alumnes, vaig veure imprescindible combinar-ho amb estudis especialitzats de rehabilitació orientats a les patologies més comunes d’esquena i extremitats. Tinc diversos postgraus en lesions i patologies, rehabilitaciò, escoliosi, cadenes musculars, etc

La meva formació en Ioga abasta diversos estils com ara Dharma, Hatha, Ashtanga, Vinyasa Flow, Hattha Vinyasa, Power Yoga, Anusara, Jivamutki, Iyengar, Hot Yoga i Yin Yoga.

També sóc formadora de professors de Pilates (Federació Espanyola de Pilates) i formadora de professors de ioga (Yoga Alliance)

“YP YOGA&PILATES” és el meu últim i més desitjat projecte, i neix amb la intenció de posar a la teva disposició en un mateix espai dues disciplines que es complementen perfectament i que t’ajudaran a treballar el teu cos i ment.

Podràs aprofundir en el món del Ioga i Pilates en un entorn sense sorolls, distraccions i amb professors professionals i altament qualificats que et corregiran i atendran en tot el teu procés d’aprenentatge.

T'escoltarem atentament i junts farem possibles els teus diferents objectius com posar-te en forma per a guanyar en autoestima i confiança, augmentar la teva flexibilitat, també com complement ideal del teu esport favorit (Running, Paddel, Golf, cicling..) , rehabilitar el teu cos d'aquesta lesió o patologia que et persegueix, ajudar en el teu procés de recuperació d'ansietat, estrès o depressió, etc.