YP és per a tu

1 Running, ciclisme, golf, pàdel, tennis, natació, busseig, boxa, etc. El Pilates, Pilates màquines i Ioga t’ajudaran a evitar lesions i millorar les teves marques tonificant i allargant la teva musculatura, corregint patrons de moviment i millorant la tècnica de respiració i concentració.
2 Lesió o patologia, ja sigui d’esquena, cames, braços … la pràctica regular de Pilates, Pilates màquines i Ioga t’ajudaran a reduir el dolor, dormiràs i descansaràs millor.
Es millora la postura corporal, corregint mals hàbits i millorant patrons de moviment erronis.
Els nostres professors conjuntament amb el teu metge si cal, treballaran per acordar les tècniques millors per a tu.


3 Tonificar, esculpir el teu cos i augmentar la teva flexibilitat. Amb el Ioga, Pilates i Pilates màquines es treballa tota la musculatura del cos, tonificant-la i allargant-la. Tot això redunda en un millor aspecte exterior i un augment de l’autoestima.
4 Ansietat, estrès, insomni, depressió, … Notaràs una millora amb la pràctica de Ioga, Pilates i Pilates Màquines. Les diferents postures i les tècniques de respiració i de meditació, t’ajudaran a connectar millor amb el teu cos i amb el teu sistema nerviós per poder calmar-lo.
5 Embarassades. El Pilates, Pilates Màquines i Ioga milloren la circulació i disminueixen la possibilitat de retenció de líquids. L’estirament dels músculs alleuja els dolors i es millora la postura, patint també menys dolors d’esquena, especialment els relacionats amb el nervi ciàtic. També ajuda a descansar millor. T’ajuden a millorar la teva flexibilitat i les tècniques de respiració i meditació t’ajudaran a reduir l’ansietat i et seran molt útils en el part.
6 Postpart. El Ioga, Pilates i Pilates Màquines tonificaran el teu cos per ajudar-te a recuperar la teva figura i pes ideal. Combinat amb la tècnica hipopressiva, s’aconsegueix una recuperació efectiva del sòl pèlvic, evitant futurs problemes de pèrdua d’orina i fins i tot, prolapses. A més, les tècniques de respiració i meditació, ajuden a prevenir la depressió postpart. En YP, podràs practicar aquestes classes amb el teu nadó, estrenyent més encara els llaços i gaudint de l’experiència de la maternitat.
7 Si tens nens, el Ioga els ajudarà a millorar la seva postura corporal evitant futurs problemes de columna. Milloren la seva elasticitat i destresa motora. Aprendran a connectar amb el seu cos i amb la seva respiració, millorant la concentració i evitant problemes d’estrès infantil. Tot a base de jocs, orientat a la seva edat i en un ambient no competitiu.
8 Tercera edat. El Pilates, Pilates Màquines i Ioga t’ajuden a socialitzar i evitar el sedentarisme. Les postures poden adaptar-se a cada persona en particular, d’acord a la seva edat i condició física i no estressen el cor. Una pràctica regular t’ajudarà a conservar la tonificació i flexibilitat de la musculatura. Una esquena sana i elàstica sempre és sinònim de salut. També es nota una millora molt significativa en problemes d’hipertensió, insomni, estrès, la fatiga crònica i ansietat.